landleven

Landleven lezen?

Vandaag wil ik een geheim met jullie delen, ik lees als sinds mijn jeugd het het tuinblad Landleven. Voor mij het meest inspirerende blad als het gaat over moestuinieren en buiten leven. Je kunt het blad nu 3 keer proberen voor 12.,50, klik op:

Wat is Landleven?

Het is een blad met artikelen voor iedereen die van tuinieren en het buitenleven houden. Er staat een moestuinrubriek in met tips per maand en verwijzingen naar goede moestuinsites. In Landleven vind je recepten die je met groenten en fruit uit de tuin kunt maken. Daarnaast wordt beschreven hoe je groenten kunt bewaren en conserveren. Ook oude beroepen komen aan bod, zoals bijvoorbeeld riet snijden in het nummer van maart. Het leven buiten komt ook uitgebreid aan bod met inspirerende tuinen. Hou je van huisdieren, dan zit je ook goed bij het blad, informatie over het houden van kippen, konijnen en andere kleine dieren komt voorbij. Er staan super veel tips in over "moes" tuinen die je kunt bezoeken en groen evenementen.

landleven

landleven moestuin

landleven moestuinieren

 

 

 

 

 

 

 

Wat is Landleven niet?

Het is geen super hip blad, wat alleen gaat over bijvoorbeeld permacultuur of stadstuinieren. Landleven is echt een degelijk blad met goede informatie voor iedereen die van (moes)tuinieren houdt. Groei en Bloei is ook een perfect tuinblad. Dit blad heeft ook een echt goede rubriek over moestuinieren, maar gaat toch vooral over de siertuin. Het gaat voor mij toch minder over het echte buitenleven, maar dat is mijn persoonlijke smaak.

Landleven lezen?

  • Het is een super informatief blad als je van moestunieren houdt
  • Het beschrijft hoe je groenten en fruit kunt bewaren en conserveren.
  • Het geeft leuke recepten voor groenten en fruit uit de tuin
  • Het gaat over het echte pure buiten leven.
  • Je kunt het blad nu 3x proberen voor 12,50 euro
  • Het abonnement stopt van zelf.

Wil jij Landleven proberen? klik dan op: 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*