Raad het zaad #5

wie raadt dit zaad 5

Doe je mee aan de wekelijkse wedstrijd "Wie raadt dit zaad"? Elke vrijdag laat ik een foto zien van groentezaad. Maandag is de uitslag in dit artikel. Dan komt er een foto bij met het zakje zaad. De winnaar is de deelnemer die het eerst het juiste antwoordt heeft geraden en heeft ingevuld op www.moestuinbeginnnen.nl of op facebook page moestuin beginnen of in een van de tuingroepen. Als je mee wil doen laat dan onder aan dit artikel of op facebook de naam achter van het zaad. Als je gewonnen hebt dan ontvang je het zakje zaad per post.

Het gaat om de naam van het groentezaad in het Nederlands. Latijn mag ook. Het zijn allemaal zaden die in Nederland te koop zijn en in de Nederlandse/Vlaamse moestuin groeien.

spelregels

Met een enorm enthousiasme hebben jullie mee gedaan aan de zaadwedstrijd. Dank jullie wel. Na het eerste experiment ontstond er toch wat discussie, daarom vanaf nu met echte spelregels ­čÖé Als het op moestuinbeginnen.nl niet geraden is, dan de eerste deelnemer die het op de facebookpage Moestuinbeginnen heeft geraden winnaar, daarna wie in de tuingroepen als eerste het goede antwoord heeft geraden. Inmiddels is het steeds goed geraden www.moestuinbeginnen en op facebook in een van de groepen. Daarom is er inmiddels prijs 1 op deze site en prijs 2 op facebookpage moestuin beginnen of een van de tuingroepen. Beide winnaars ontvangen een zakje zaad per post..

Veel succes

Jane Appel

11 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*