Begin uw eigen moestuin op het balkon of terras

U heeft een balkon of appartement en zou heel graag genieten van verse groenten en kruiden uit eigen moestuin, maar door het ontbreken van een grote tuin is het er nooit van gekomen. Voor een moestuin heeft u namelijk veel ruimte nodig, tenzij u een moestuinbak, kweektafel of kweekrek op het balkon of terras plaatst waarmee ook voor u een moestuin binnen bereik komt. Begin uw eigen moestuin op het balkon of terras.

Het Giessenburgse bedrijf Vertisign van productontwikkelaar Wouter Slob heeft namelijk een stijlvolle en duurzame oplossing ontwikkeld zodat ook u aan de slag kunt met uw eigen moestuin. Door industriële magazijnstelling te voorzien van kweekbakken is het mogelijk om een moestuin in te richten waar u maar wilt. En net als bij magazijnstellingen kan dat op meerdere niveaus boven elkaar zodat u extra ruimte creëert voor uw moestuin.

Met de kweektafels en kweekrekken ontstaat de mogelijkheid om een moestuin te beginnen op elk balkon, terras of dak. Tegelijkertijd bieden ze ook veel gebruiksgemak, doordat de moestuinbakken zich op hoogte bevinden. Op deze manier kunt u er makkelijk bij, heeft u een goed overzicht op uw moestuin en zijn ze daarnaast zeer geschikt voor mensen in rolstoelen of met rugklachten. Daarnaast zijn uw groenten en kruiden aanzienlijk minder vatbaar voor onkruid waardoor uw geen gebruik hoeft te maken van bestrijdingsmiddelen en blijven uw slaplantjes beschermd tegen slakken.

De moestuinbakken, moestuintafels en kweekrekken zijn in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar op de website van Vertisign zodat er altijd een mogelijkheid is die bij u past. Wilt u ook verse groenten en kruiden kweken op uw balkon of terras.

hoera een verticale moestuin

Meer informatie of de moestuintafels en kweekrekken vindt u op www.vertisign.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*